Ribfingers

Video

BBQuality TVBBQuality TV op Youtube

Hoe bereid ik Iberico ribfingers op de BBQ?

In deze smaakvolle video neemt Dirk je mee in de kunst van het bereiden van Iberico ribfingers op de BBQ. Stap voor stap onthult hij hoe je deze lekkernij klaarmaakt. Maar daar blijft het niet bij! Dirk tilt dit gerecht naar een hoger niveau door er een heerlijke wrap van te maken.

Na het grillen van de Iberico ribfingers, combineert Dirk ze met gegrilde sla, puntpaprika en een huisgemaakte chilimayonaise. Maar daar blijft het niet bij! Om de ervaring compleet te maken, voegt hij gegrilde ananas toe. Dit zorgt voor een perfecte combinatie van zoet en hartig!

Probeer het recept nu zelf, terwijl Dirk je begeleidt door het proces van het bereiden en samenstellen van deze overheerlijke wrap. 

Meer informatie

Ribfingers

Bestel nu jouw ribfingers bij BBQuality

Ontdek de smaakvolle wereld van beef en varkens ribfingers bij BBQuality, de online specialist in hoogwaardig vlees. Zorg dat je dit geweldige vlees toevoegt aan jouw volgende BBQ-sessie! Bestel eenvoudig en snel bij BBQuality.

Probeer de unieke smaak van ribfingers

Ribfingers zijn een smaakvolle en verrassende stukjes vlees. Het vlees bevindt zich tussen de ribben van een varken of het rund, en is hierdoor mooi gemarmerd. Ribfingers staan bekend om de sappige en malse textuur, en winnen steeds meer bekendheid in ons land. Je kunt ribfingers eigenlijk zien als spareribs zonder bot. Dus houd jij niet zo van ‘kluiven’, maar wel van smaakvol, mals vlees? Dan zijn de ribfingers voor jou gemaakt!

De perfecte bereidingswijze voor Iberico ribfingers op de BBQ

We starten met een tip van de chef: voeg niet te veel kruiden/rub toe aan jouw Iberico ribfingers. Dit vlees is van zichzelf al heerlijk van smaak.

Maak de BBQ klaar voor een indirecte bereiding, en breng de temperatuur van 150-160 graden Celsius. Verwijder het dikke vlies van het vlees met behulp van een scherp mes en zet de Iberico ribfinger in de BBQuality Pork Rub. Pak een handje rooksnippers en plaats deze in de vuurhaard. Leg vervolgens de ribfingers op het rooster van de BBQ en laat 1,5 garen.

Check daarna of het vlees gaar is. Dit doe je met een kernthermometer of een satéprikker. Als de prikker er gemakkelijk in- en uitgaat, zijn jouw ribfingers klaar om te serveren.

Ontdek de veelzijdigheid van ribfingers bij BBQuality

Bij BBQuality bieden we niet alleen hoogwaardig vlees, maar ook inspiratie voor jouw perfecte BBQ-sessies. Ontdek de veelzijdigheid van Iberico of beef ribfingers en laat je verrassen door de mogelijkheden. Bestel jouw favoriete vlees vandaag nog en beleef de smaakvolle wereld van BBQuality.

Veelgestelde vragen

Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Hoe wordt het verpakt?
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Wat is rundvlees?
Welke soorten rundvlees zijn er?
Wat is het lekkerste rundvlees?
Wat is het beste rundvlees?
Welk rundvlees is mals?
Welk rundvlees is het goedkoopst?
Wat zijn de beste vleeskoeien?
Wat voor varkensvlees is er allemaal?
Wat is het beste varkensvlees?
Wat is varkensvlees?
Wat is het malste varkensvlees?
Wat kost een kilo varkensvlees?