Zalm

Zalm

Zalm. Misschien wel de populairste, meest gegeten vis ter wereld. Dat komt door de veelzijdigheid van de vissoort en de unieke, typerende smaak van de zalm. Het is bovendien een vissoort die wat vetter is, en juist dat vette geeft de zalm zijn kenmerkende smaak. Als klap op de vuurpijl is de zalm ook nog eens heel gezond. Eigenlijk zijn er dus alleen maar voordelen.

Bij BBQuality beschikken we over verschillende producten in ons zalm-assortiment. Zo hebben we de zalmfilet, enorm gezond en veelzijdig. Of wat te denken van de zalmzijde met vel? Ideaal voor als je met een groter aantal mensen bent. De hele zalmfilet met vel is bovendien super om op de BBQ te gebruiken. Je kan hem langzaam garen, koud roken of warm roken. Plaats hem bijvoorbeeld op een cedar houten plank en je hebt weer een totaal ander gerecht. Een prachtig veelzijdig stukje vis!

Bij BBQuality bestel je de heerlijkste stukken vis zoals zalm, kabeljauw of garnalen of snel en eenvoudig. Alles vers en uniek in soort. De heerlijkste stukken vis voor op de barbecue, in de oven of in de pan bestel je online bij BBQuality!

Zalmfilet | BBQuality