Terug

Zeebaars

Zeebaarsfilet | BBQuality
Actie
€ 4,50€ 3,75p/s

Zeebaars

De zeebaars is een vis waar veel op gevist wordt, en zeker niet ten onrechte. Een zeebaars is namelijk enorm lekker! De vis kan ongeveer tachtig centimeter lang worden en komt vooral voor in de mediterrane wateren. De zeebaars wordt bijna door heel het jaar gevangen. Alleen in mei en juni is de vangst minder. In deze maanden laat de zon zich vaker zien en is het in de nacht helderder. Hierdoor kan de zeebaars de boten beter onderscheiden en blijf hij dieper in het water. Wanneer het stormt op het water is de vis kwetsbaarder en beter te vangen.

Zeebaars heeft een milde smaak, en is daarom eigenlijk wel bij iedereen geliefd. Hij is iets minder ‘vissig’ van smaak, waardoor zelfs de beginnende vis-eter ongetwijfeld van zeebaars zal houden. Het is daarnaast zacht en smeuïg. Het lijkt zelfs alsof zeebaars smelt op je tong! Het is een wat minder vette vissoort en daarom heel erg mager. Of je de vis nu op de BBQ, in de oven, onder de grill of in de pan bereidt, hij komt altijd tot zijn recht. Echt een aanrader! Lekker én gezond.

Bij BBQuality bestel je de heerlijkste stukken vis zoals zalm, kabeljauw of garnalen of snel en eenvoudig. Alles vers en uniek in soort. De heerlijkste stukken vis voor op de barbecue, in de oven of in de pan bestel je online bij BBQuality!

Zeebaars | BBQuality