Angus
Bekijk onze recepten
Angus picanha El Rojo recept
Angus côte de boeuf met cowboy boter recept
Angus tomahawk steak aan het spit recept
Angus bavette rollade recept
Angus beef back ribs recept
Angus tournedos met jus recept
Angus kogelbiefstuk met pepersaus recept
Heritage angus flat iron rollade met pesto recept
Angus côte de boeuf recept met peterselie knoflookboter
Angus short ribs recept
Angus beef ribfinger taco’s recept
Angus beef ribfingers recept
Angus beef ribfingers Grand Prestige recept
Angus Côte de Boeuf Canada met gerookte knoflookboter recept
Angus flat iron steak charcuterie plank
Angus bavette steak bereiding recept
Angus picanha met chimichurri recept
Angus dunne lende gevuld met diamanthaas recept
Angus burger Complete
Angus Ribeye recept met blauwschimmelkaas
Koreaans koolrolletjes met Angus beef ribfingers en ssamjang recept
Video
Angus Tomahawk aan het spit
In deze video laten we je zien hoe je deze overheerlijk Angus Tomahawk aan het spit bereidt. Onze chef Bas laat je de verschillende stappen zien.
Het vlees wordt langzaam geroosterd boven open vuur. Dit geeft een heerlijk smaakvol en mals resultaat. Je maakt het vlees nog lekkerder door het van tevoren te bestrooien met een van onze rubs.
Meer over ons Angus vlees
Angus, mals én populair
Angus-vlees is afkomstig van de Angus-rund en staat bekend om zijn malsheid en smaak. De volle smaak heeft alles te maken met de prachtige, dunne marmering van het vlees. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van vet door het vlees. Dit onderscheidt Angus vlees duidelijk van andere vleessoorten.
De koning van kwaliteit op je bord
Angus vlees wordt vaak gebruikt in de betere restaurants en is erg populair in de BBQ-wereld. Of het vlees nu wordt gegrild op de BBQ of gebakken in de pan, dit vlees blijft een favoriet vanwege overheerlijke smaak. Bij BBQuality vind je niets anders dan betaalbaar kwaliteitsvlees!
Angus vlees perfect bereiden
Het bereiden van een Angus steak vraagt om dezelfde bereiding als niet Angus vlees. Je kunt het vlees grillen, bakken of in de oven garen. Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar een bereiding op de BBQ. Voor een Angus steak maak je de BBQ klaar voor een directe bereiding op ongeveer 220 graden. Gril het vlees 3-5 minuten per kant voor medium-rare, of langer naar wens. Dit is afhankelijk van de dikte van het vlees. Nog beter is het gebruik van een kernthermometer voor de perfecte steak. De kern temperatuur voor een heerlijke Angus steak ligt rond de 51/52 graden Celsius. Laat het vlees vervolgens 5-10 minuten rusten. Zo kunnen de sappen goed worden opgenomen in het vlees. En dat is precies wat we willen!
Bestel jouw Angus vlees bij BBQuality
Bij BBQuality kun je terecht voor een uitstekende selectie Angus vlees van topkwaliteit. Bestel vandaag nog een van onze geweldige Angus-varianten en laat je verrassen door de smaak! Hierna wil je nooit meer anders (sorry ;)).
Veelgestelde vragen
Online vlees bestellen, hoe werkt dat?
Wij willen geen onduidelijkheden over het bestellen en verzenden via onze site. We versturen alle producten bevroren. Dit doen we om de temperatuur in de doos zo goed en lang mogelijk te waarborgen. We weten inmiddels uit ervaring dat het verzenden van zowel vers als bevroren vlees in de doos ervoor zorgt dat het bevroren vlees sneller ontdooid door de temperatuurverschillen in de doos.
Hoe wordt het verpakt?
Het door jou bestelde vlees wordt verpakt in een kartonnen doos met dubbele golflaag voor extra isolatie. Daarin komt een extra isolatielaag van gegolfd karton met daarin koelelementen, ook wel icepacks genoemd, om het vlees extra te koelen. De icepacks zorgen ervoor dat de temperatuur langdurig onder de 5 graden blijft. Op deze manier kan het vlees gewoon mee met de koerier en ben je ervan verzekerd dat het vlees zijn gewenste temperatuur behoudt.
Daarnaast zijn de icepacks volledig biologisch afbreekbaar. Je knipt de ontdooide zakjes open, zet de kraan open en de gel kan zo door de gootsteen en het papier bij het oud papier.
Een BBQuality maandabonnement, wat houdt dat in?
Een Box met vers gedraaid gehakt uit onze eigen slagerij. Goed kippenvlees van kippen van een langzaam groeiend ras. En iedere maand 4 heerlijke verrassingsproducten om ook eens iets anders te eten. Iedere eerste donderdag van de maand ontvang je je box met vlees voor 14 maaltijden per maand. Je kan kiezen voor klein (2-3p), middel (3-4p) of groot (4-5p).